Mechanische ventilatie

Met mechanische ventilatie bent u altijd zeker van schone, gezonde lucht in huis.

Ruim veertig jaar geleden werd in het Itho-pand in Schiedam de MV-box ontwikkeld. Vandaag de dag is deze Nederlandse uitvinding in vrijwel elke woning te vinden. Onder andere in de keuken en badkamer zorgt de MV-box ervoor dat vervuilde lucht wordt afgevoerd. De mechanische ventilatie box kan door het compacte formaat eenvoudig op allerlei plekken worden gemonteerd. Daarnaast laten de ventilatieroosters, en natuurlijk uw open ramen de frisse buitenlucht binnen. Bovendien werkt het ook nog eens energiezuinig en kostenbesparend!

Dat lucht op!

Deze mechanische ventilator maakt gebruik van vernieuwende technieken en werkt energiezuinig én kostenbesparend: de Itho CVE ECO MV-box levert een forse besparing op de stroomkosten tot wel 80%. Vervang nu uw oude box door een Itho Daalderop met afstandsbediening voor € 345,- *.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

* regio Rotterdam

Schone en frisse lucht is erg belangrijk. Hierdoor is een goede ventilatie essentieel. Net zo belangrijk is goed onderhoud aan deze mechanische ventilatie. Door het ventilatiesysteem goed te laten onderhouden voorkomt u vervelende problemen zoals schimmel en stank. Daarnaast zou een systeem dat veel geluid maakt ook een teken kunnen zijn van achterstallig onderhoud.

Heeft u last van deze klachten? Maak dan een afspraak met een van onze monteurs.
Wij helpen u graag met professioneel onderhoud!

Ventilatieroosters zijn uitermate belangrijk in een woning. Door middel van deze roosters wordt uw huis natuurlijk geventileerd. Dit is echter niet voldoende. Op sommige plaatsen in uw woning is extra ventilatie nodig. Denk bijvoorbeeld aan het vele vocht in een badkamer en de luchtjes in uw keuken.

Mechanische ventilatie in de badkamer helpt het overtollige vocht te verwijderen. Dit voorkomt schimmels en andere vochtproblemen. In uw keuken zorgt een mechanisch ventilatiesysteem voor de verwijdering van etensluchtjes, maar ook voor veiligheid tijdens het koken.