Sanitair

Voor het installeren of renoveren van uw badkamer, bent u bij Broekmans CV op het juiste adres

Heeft u net een nieuwe woning gekocht en bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan bent u bij Broekmans Installatie op het juiste adres.

Broekmans Installatie kan u helpen met het installeren van de volledige badkamer of met het installeren van losse onderdelen in een badkamer.

Wanneer u net een nieuwe woning gekocht heeft en de installatie van uw badkamer over laat aan één van onze vakkundige installateurs weet u zeker dat uw badkamer naar behoren geïnstalleerd wordt en dat u een schitterende badkamer krijgt waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Als u al een idee heeft hoe uw nieuwe badkamer er uit moet komen te zien of wanneer u meer informatie wilt over de installatie van een nieuwe badkamer bent u altijd welkom bij Broekmans Installatie. U kan vrijblijvend een persoonlijke afspraak maken met één van onze deskundige medewerkers voor het bespreken van uw ideëen of voor het op doen van nieuwe ideëen. Onze medewerkers kunnen u in een persoonlijk gesprek helpen bij het in kaart brengen van de kosten of bij het mee denken over hoe uw nieuwe badkamer er uit moet komen te zien.

Broekmans Installatie uit Ridderkerk bedient klanten op het gebied van badkamer installaties in het hele Rijnmond gebied en Noord Brabant waaronder: Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht en Spijkenisse.

 

Neem contact met ons op

om een vrijblijvende afspraak te maken voor meer informatie of het installeren van uw badkamer.