Zonne-energie

De zon is onze meest duurzame energiebron.

Bent op zoek naar zonnepanelen? Wilt u weten wat het gebruik van zonne energie u kan besparen en wat de terugverdientijd is van zonnepanelen voor uw situatie?

De medewerkers van Broekmans Installatie kunnen u van het juiste advies op maat voorzien. De opbrengst van zonnepanelen is voor elk huishouden anders, zo heeft u te maken met de hellingsgraad van het dak, de schaduw en de hoeveelheid zonnepanelen.

Deskundige medewerkers van Broekmans Installatie weten precies hoe u het maximale rendement uit uw zonnepanelen kan halen. Daarnaast bespaart u met zonnepanelen niet alleen op uw energiekosten maar levert u ook nog een belangrijke bijdrage aan een beter milieu.

Wanneer uw zonnepanelen meer energie opleveren dan u zelf gebruikt levert u de energie zelf terug aan uw energiemaatschappij. Dit houdt in dat de energie wat u terug levert aan de energiemaatschappij verrekend wordt in het eindbedrag van de door u afgenomen stroom.

Voordelen van het gebruik van zonnepanalen:

  • Na de investering gaat de energierekening direct omlaag

  • Zonnepanelen werken het hele jaar door

  • Niet gebruikte energie verkoopt u terug aan de energiemaatschappijen

  • Zonnepanelen dragen bij aan een beter milieu

  • Zonnepanelen zorgen voor een hogere waarde van uw huis

 

Broekmans Installatie uit Ridderkerk bedient klanten op het gebied van zonne energie in het hele Rijnmond gebied en Noord Brabant waaronder: Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht en Spijkenisse.

 

Neem contact met ons op

om een vrijblijvende afspraak te maken voor meer informatie of het aanschaffen van zonnepanelen.